h1

Autumn’s Concerto / Next Stop, Hapiness ~ Következő Megálló, Boldogság

A feliratok és a videók otthoni felhasználásra készültek. Ingyenesek, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók!
Kérlek, ne módosítsd és ne tedd fel őket semmilyen más honlapra (saját honlap, videómegosztó ~ Youtube, Videa, Indavideo… stb.).
Linkeld inkább az oldalt, ha szeretnéd másokkal is megosztani!
Az észrevételeket szívesen fogadjuk.
Köszönjük szépen valamint jó szórakozást kívánunk!

Magyar szöveg, időzítés: Polleen

Videópiszkálás, lektorálás : Kibou no Hikari

A magyar fordítás elsősorban a sorozat DVD-jén található hivatalos angol fordítás alapján készült.

Ismertető (-féle)

Felirat:

D-Addicts

Videó:

(saját készítésű DVDrip)

MEGA mappa!

vagy

Az AT-n találhattok egy DVDrip-es batch torrent fájlt. Az 5-ös epizód kivételével (ami a DVD verzióban cenzúrázott, a saját raw verzióban viszont nem) elvileg jók hozzá a feliratok. (A torrent NEM saját feltöltés.)

~*~

2012. január: A megaupload halála miatt a letöltési linkek elérhetetlenné váltak. A fájlok újbóli feltöltése folyamatban van. A feltöltés azonban a szokásosnál is hosszabb időt vesz igénybe, mivel jelenleg az összes tárhelyszolgáltató szervere extrém terhelésnek van kitéve.
A türelmeteket kérem!

2012. 01. 22.: Tényleg nem egyszerű. Sorra “halnak meg” tárhelyek, törlődnek a linkek pár órával feltöltés után. Talán jövő ilyenkorra visszakerül minden. 😉 Na jó, ez még viccnek is rossz.

2012. 02. 05.:Az összes fájl újra elérhető. Reméljük, ez sokáig így is marad! 😀  Abban, hogy fájlok újból elérhetők legyenek Kyrie segédkezett. Óriási köszönet érte! 😉

2014. 03. 23.: Új letöltési lehetőségként felkerültek a MEGA (megaupload utódja) linkek

Kapcsolódó bejegyzések:

88 hozzászólás

 1. Igazatok van, tényleg rabul ejti az ember szívét a sorozat…
  Eddig nagyon tetszett.. bár azok a reklám részeknél lévő előre utalások, kicsit furák.. főleg amikor ott a gyerek.. ..
  mindenesetre, én nagyon várom a következő részt 🙂

  (bár ezt DA-ra is írhattam volna, de ide se árt, egy biztató kritika, nem? 😀 )


 2. Nem bizony! Köszi a hozzászólást! 🙂

  Ó, azok a kis bejátszások nagyon csalókák ám! Van olyan közülük, ami meg se történik vagy éppen teljesen más jelentéssel bír. Ne is törődj velük! 😉

  Sajnos a DVD-re így kerültek fel a videók, kivágni őket több, mint macera lett volna annyi van belőlük. 😦


 3. oh köszi én bamba még csak most fedeztem fel Poolen elkezdte XD ahh kösziii a rawot és a feliratokat is 😀 hajrááá csak így tovább 😀


 4. Szívesen. Örülök, hogy idetaláltál. 🙂


 5. Hát jó, nem törődöm velük 🙂 (de ügye az a cuki gyerek lesz?)


 6. Lesz, lesz! 🙂


 7. Akkor megnyugodtam 😀


 8. Nagyon köszönöm az 5. részt! Végtelenül örülök, hogy fordítod ezt a sorozatot! Már alig vártam a folytatást! Igazán nagyszerű munkát végzel Polleen! Köszönöm!!!


 9. […] Letöltés […]


 10. Polleen!
  Nagyon szépen köszönöm neked ezt a sorozatot!!! Nekem nagyon tetszik!!! Elismerésem a fárasztó munkádért!! Kívánok neked erőt, kitartást és minden jót a további munkádhoz!!! Köszönöm!!!


 11. Kedves kodomo!

  Nagyon szépen köszönöm biztató szavaid.
  Tény, hogy a munka nem könnyű, de Kibou no Hikari-val nagyon élvezzük. 🙂
  Boldogok vagyunk, hogy ez a sorozat nektek is ennyire tetszik.


 12. Nagyon szépen köszönöm a 7. részt!!! Végtelen örömöt szereztetek nekem!!! Igazán gyorsak vagytok!!! Köszönöm!!!


 13. Ez egy nagyon jó sorozat még a nővéremnek is tetszik és ez ritka nála.Köszi a fordítást és a videót. 🙂


 14. Nagyon szépen köszönöm a 12. részt! Már nagyon vártam a folytatást!!! Végtelenül tetszik a sorozat. Köszönöm a nagyszerű, kitűnő munkátokat és az önzetlenségeteket, mellyel lehetővé teszitek, hogy én is hozzá jussak ehhez a sorozathoz!!! Minden elismerésem a fordítóké, hiszen a mindennapi munka mellett még erre is szakítanak időt! Igazán megérdemlik a dicséretet, hiszen ez jár nekik!! Köszönök mindent!!!


 15. Most akadtam rá erre a sorozatra és nagyon megbirizgálta a fantáziámat 🙂
  Szóval most szedem lefelé az elejétől, igaz jó lassan jön de remélem megéri. (Nálam ez nagy szó, mert valahogy nem szimpatizálok a kínai-japán sorozatokkal, filmekkel, így nagyon kíváncsi vagyok )
  Ja és köszönöm a munkátokat így előre is meg látatlanban 🙂


 16. Nagyon szépen köszönöm nektek a 15. részt!!! Nagyszerűen dolgoztok!!! Minden elismerésem a kitűnő, precíz munkátokért!!! Végtelenül tetszik a sorozat és mindig kiváncsian várom a folytatást!!!


 17. Csak nekem nem ad ki feliratot a 19.-hez? =(


 18. A feliratot akkor érdemes keresni, ha a főoldalra is kikerül a hír (az új poszt). 😉


 19. Ó értem! =) Csak ez az oldal van lementve könyvjelzőbe, és oldalt meg nincs olyan, hogy “friss poszt”. De akkor majd ezentúl főoldalt nyitom 😉 Köszi.


 20. Köszönöm a fordításotokat! Ez az első tajvani film amit néztem a sok dél-koreai után, és várakozásomon felül tetszett. Ezentúl szélesítem a kört, ha találok hasonló sorozatot, amit fordítotok, örömmel megnézem.
  Jó lenne, ha megírnátok, hogy melyik sorozat fordítását vettétek tervbe, mert bízok a választásotokban és azt is szívesen megnézném.
  Sok sikert és mégegyszer köszönöm: Haimanti


 21. Szia! Örülök, hogy tetszett. 🙂
  Úgy alakult, hogy egyelőre nem várható új sorozat tőlünk. Talán később.
  De addig is, jó pár tajvani sorozat van, amibe érdemes lehet belenézned.
  Az egyik ilyen pl. a Mars c. dorama. Stílusában talán ez hasonlít leginkább az Autumn’s Concertora az általam látottak közül (ha jól rémlik, talán pont Polleen javasolta nekem). DE igazából én nem vagyok valami nagy “tajvani doramás”, nagyon keveset láttam eddig. A d-addicts Hungarian topikjában azonban szerintem bármikor szívesen ajánlanak neked jó tajvani címeket. 🙂


 22. Egy kérdés még, másik letöltési helyet nem tudtok adni, mert most nem működik . Köszönöm Andi


 23. Sajnos így hirtelen nem, de a hiba átmeneti. Nálam már működik a letöltés. Ha még nálad nem is, hamarosan ott is biztos menni fog. 😉


 24. Köszönöm, hogy lefordítottátok. Ez lesz az elsó tajvani film amit megnézek ezért nagyon kiváncsi vagyok.


 25. Sziasztok!
  Egy másik oldalon sok jót olvastam erről a doramáról, ezért letöltöttem. Három nap alatt végignéztem. Egyszerűen fantasztikus, teljesen elvarázsolt. Nem bírtam elszakadni a gép elől. Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm, hogy lefordítottátok.


 26. @Tokki

  Remélem, tetszeni fog. Ha van időd, majd számolj be! 😉

  @szokola

  Annak idején én is így voltam vele, pár nap alatt ledaráltam az egészet, odaszegezett a monitor elé. 🙂
  Bár mostanában csak én írok ide és (olykor a d-add-ra is), biztos vagyok benne, hogy Polleennek is – aki a munka oroszlánrészét végezte -, jólesik a visszajelzés. 🙂


 27. Hello
  Gondolom, hogy hallottátok a Megaupload-es sztorit.Ezért nem lehetne az első 6 részt és a 10.részt Multiupload-el feltenni??
  Mert egyenlöre a multiupload müködik, csak az a kérdés meddig.
  Különben eddig még csak 2 részt láttam, de jónak igérkezik.Örülök, hogy lefordítottátok. 🙂


 28. Igen, sajnos értesültem a dologról. 😦
  Rajta vagyok a témán. Igyekszem újra elérhetővé tenni a fájlokat. Azonban bele fog telni egy kis (=jó sok) időbe.


 29. Köszi a gyors választ.
  Sok erőt és kitartást, jó munkát!! Türelmesen várok.
  Aja, Aja Fighting


 30. Köszi az új linkeket! El is kezdtem letölteni. Szeretem ezt a sorozatot, de eddig úgy voltam vele bármikor le tudom tölteni, hogy kiírjam. Erre jött az FBI és keresztbe tett.Remélem hamarosan sikerül megoldani a többi rész visszatöltését is.


 31. Szia
  Eljutottam a 11.részig. Nagyon jó sorozat. De utána a multiupload már nem engedi letölteni. Kérlek segíts.


 32. @lee

  Mondd, hova lett a türelmed? Ha jobban megnézed, teljesen egyértelmű, hogy én is a 11.-nél járok. Nem csak 1-től 6-ig illetve a 10-est “kell” újból felrakni, hanem az összest. Fent külön kiemelve, pirossal jeleztem a helyzetet.

  Mostanában sokszor az eszembe jut, hogy kell ez a hajcihő egyáltalán nekem?
  Mellesleg beteg vagyok, nyűgös vagyok, most jobb, ha hagytok!

  Jubus
  🙂 Én is remélem, hogy nem hiába fáradozunk Kyrie-vel és nem törlődnek két hét múlva azok is, amiket sikerült visszavarázsolnunk.


 33. Jobbulást Neked! Remélem semmi komolyabb bajod nincs és gyorsan felépülsz.
  Én is bízom benne, hogy a mediafire-t nem kasszálják el, mert akkor tényleg nem marad szinte semmilyen opció a torrenten kívül. Ez meg ugye saját rip szóval nincs fennt torrent oldalakon. De felmegy az ugyis előbb utóbb a fájlmegosztóra, csak most gondolom halálosan be van lassulva tömeges használat miatt. Én várom türelmesen, hogy a többi rész is felkerüljön.
  És még egyszer köszönet Neked, Kyrie-nek és persze Polleennek, hogy ilyen gyorsan kínáltatok új, élő letöltési alternatívát. 🙂


 34. Köszönöm Jubus! 🙂 Nem olyan vészes, csak a szokásos. Orrfolyós, torokfájós kellemetlenség, de alakulok. Lassan, de biztosan. 🙂


 35. Sziasztok.

  Köszönöm hogy elérhetővé tettétek ezt a sorozatot. Igaz még csak most kezdtem el nézni. Nagyon tetszik. Általában gyorsan behabzsolom a sorozatokat ami tetszik,de média most nem szeret. Valamiért folyton megszakad. Nem tudom nektek hogy sikerül feltölteni,nekem idegeimmel játszik. >.<
  Még egyszer köszönöm. Most épp ott tartok hogy sajnálom mindkét csajt. 7.részbe kezdtem…továbbiak,nos az várat míg média rendbe nem jön.
  Lehet még visszatérek ide ha több részt sikerült megnézni. 🙂


 36. Szia! 🙂
  Próbálj ki valamilyen letöltésvezérlőt! A JDownloader rapidról és mediafire-ről is tölt. 😉 Kis segítség hozzá a GY.I.K. menüben.


 37. Köszi, hogy újra feltöltöttétek a részeket! Szedem is az utolsó két részt, ezzel ki is írhatom az utolsó adagot. Ma este lesz megint mit néznem, ez a drama megunhatatlan (legalábbis a 6 rész után az). És még egyszer hálás köszönetem, hogy magyar felirattal nézhettem meg a sorozatot. Ha nem fordítjátok le, nem jutott volna el hozzám, mert elsiklottam volna felette. Pedig igazi gyöngyszem ez.
  És tényleg meg akartam kérdezni, hogy terveztek e Polleennel újabb projektet? Csak kiváncsi vagyok.


 38. Ahh,erre nem is gondoltam,pedig ismerem a progit ^.^” Köszi hogy szóltál róla~ Rá is vetem magam. 🙂


 39. Jubus!
  Sajnos úgy alakult, hogy nem lesz új projekt. Talán egyszer…

  Egyébként te voltál pontosan a 84 000. idekattintó. 🙂


 40. Kár, hogy nem lesz új fordításotok, de hát ez van.
  A 84. ezer szép szám ám. Gratulálok hozzá! Jó sok érdeklődő volt ezek szerint. Mondjuk én is mindig elolvasom a havi doramaajánlódat, amit ezúton köszönök is. Jó tudni azért nagyjából mi néznivaló akad az adott hónapban. 🙂


 41. Sok-sok néma olvasó. 🙂
  Igazság szerint csak azért írtam, mert a 84 a kedvenc számom (illetve a 8 és a 4 így külön is). Az ezer a végén nem is számít. Jó 2,5 évre elosztva nem olyan sok. 🙂
  Örülök, hogy tetszik a doramaajánló. Pont a minap gondolkoztam el azon, hogy vajon jóformán csak magamnak írom vagy sem? 😀


 42. Sikeresen befejeztem. Nem gondoltam hogy pont a végén az az egy pici kis dolog megbőget. Végig azon filóztam hová tűnt Mu Cheng “anyukája” nénikéje, lehet ezért is potyogtak úgy a könnyeim.
  Még egyszer köszönöm a feliratokat,és a videókat. Nagyon jó dorama volt.


 43. Elbújt a kommented, nem vettem észre. Az a jelenet a végén engem is meghatott. 🙂


 44. Nagyon szepen koszonom.Nagyon tetszik a sorozat.Millio hala es koszonet!!!!!!!!!!


 45. Köszönöm a videókat,köszönöm a felíratot.Ez a film az első perctől kezdve csodálatos.Hálás vagyok,hogy itt letölthettem.Mindent meg fogok nézni ami ezen az oldalon még található.Nagyon-nagyon szép munka.


 46. Nagyon köszönöm a forditásotokat. Első taivani sorozat volt amit a sok koreai sorozat után néztem, és nagyon csodálatos volt. Egyszerűen nem lehetett abbahagyni a nézését. Hálás vagyok érte. Köszönöm.


 47. Sziasztok
  Valaki esetleg eltudná küldeni a 16.résztől a videokat, mert nekem nem sikerül. Már egyszer letöltöttem az összeset, de elromlott a gépem és eltüntek róla a videok. Aztán most meg valami miatt nem tudom a 16. résztől letölteni. Valaki elküldené?
  Előre is köszönöm


 48. Szia!

  Ne haragudj, de az e-mail címedet töröltem. Ezen az oldalon nem lesz küldözgetős cserebere, nem azért dolgoztunk a feliratokon és a videókon.

  Ellenőriztem, minden rész letölthető, a tizenhatostól felfele is.
  Olvasgasd a GY.I.K. menüpontot, használj letöltésvezérlőt!

  Jó szórakozást!


 49. Sziasztok!
  Nekem a mediafire-s linekből csak egy v. kettő müködik, és azt szeretném kérdezni, hogy csak nekem nem jó vagy már nem jók a linkek.
  Előre is köszönöm.


 50. Szia!

  Sajnos nem csak nálad rossz. 😦 Használd a rapidshare linkeket, azok működnek. Tudom, hogy onnan csak csigalassan lehet tölteni, de jelenleg nincs jobb megoldás. A rapidshare legalább előre figyelmeztet, ha töröl valamit, míg a többi szolgáltató nem törődik ezzel.


 51. Wááá köszi nagyon jó sori. Bár most egy kicsit idegbajt kaptam nem is azért hogy a 20. résznél nekem nem jó MF hanem hogy amikor szinte lejött volna hibát írt ki és nem is tudtam leszedni… rapidnál meg csak 9 órát ír ki el sírom magam most akarom látni ez szívat engem :DDD de utálom ~.~
  de mielőtt félreértés ne essék ezért nem hibáztatlak titeket ><
  és még egyszer azért köszi *-*


 52. Sajnos az MF-es feltöltések eltüntek. A rapidshare meg sajnos nemcsak csigalassú, de már ötödszörre vág ki. Két napja kísérletezem, de még csak az 1. részt sem tudtam letölteni, sajnos.
  Nagyon-nagyon-nagyon és még jobban szeretném megnézni. Nem lehetne valahogyan ezt megoldani?
  Bella


 53. Szia!

  Sajnálom, hogy gondok vannak a letöltéssel. Használsz letöltésvezérlőt (JDownloader)? Lehet, segítene.

  A mediafire linkek valóban már csak dísznek vannak fenn. Amint visszatöltök oda valamit, egy nap múlva már törlik is. Ehhez megérthetitek, hogy nincs türelmem.

  Ha tudsz olyan ingyenes tárhelyről, ahova ekkora fájlokat is fel lehet tölteni, és a videókat nem törlik random módon, hanem elérhetőek maradnak minimum 2-3 hónapig akkor is, ha nincs letöltő, kérlek, szólj!


 54. Szia!
  Köszönöm a gyors választ. Nem viccelek, reggel óta töltöm azt az 1. részt, de most legalább nem vágott ki (egyenlőre).
  Így egyben nem tudsz már sehova felrakni semmit. Fel kell darabolni a HJ Split programmal és akkor fel tudod tenni az MF-re is. Arra kell figyelni, hogy 190 MB alatt legyen egy rész. Megadod a programnak, hogy mekkorára akarsz darabolni és pikk-pakk megcsinálja. Mi is így csináljuk (mondjuk nem én, hanem Neji meg Kiba). A mi anyagjainkról nem tudok, hogy eltűnnének. Persze az sem árt, ha rövidíted a film nevét vagy bármilyen más módon felismerhetetlenné teszed, hogy ránézésre nem lehessen tudni, hogy mi az. Meg a Data-ra (data.hu) szoktak mostanában feltölteni. Oda is fel kell darabolni, kb. ekkora részekre. A data-ban azt szeretem, hogy nyomok egy sms-t és akár egy évre is elő tudom fizetni a prémiumcsomagot, nem kell se bankkártya, se Pay, se semmi.

  Remélem valamelyikkel meg tudod majd oldani a feltöltést. Addig is kínlódom a rapid-dal

  Bella


 55. Szia!

  A HJsplit programot ismerem, eddig is azzal daraboltam a fájlokat, mielőtt a mediafire-re feltöltöttem volna.
  A data.hu biztos, hogy nem jön nálam számításba. Sokkal megnyugtatóbb, hogy egy külföldi idegen nyerészkedik a feltöltéseimen, minthogy egy magyar tegye ugyanezt.

  Viszont,

  tettem egy UTOLSÓ kísérletet a mediafire-rel:
  http://www.mediafire.com/?3b6pwad7y55v8

  egyelőre csak az első három rész. Ha nem törlik, akkor felteszem a többit is.
  Ezúttal nem HJSplittel lett darabolva, mivel szerettem volna úgy rövidíteni a részek címeit, hogy kicsomagolás után továbbra is megmaradjon az eredeti elnevezés.
  TotalCommanderrel lehet kibontani (vagy a JDownloader is megcsinálja, ha azzal tölt valaki).


 56. Helló!
  Láttam már ezt a sorozatot régebben, akkor is imádtam, így most újra le szeretném tölteni. 🙂 Nagyon szeretem és most már “örökbe” is kell. 🙂
  Lehet buta kérdés, de Rapid-dal hogy kell letölteni? regisztrálni kell és csak utána lehet? Nem tudok rájönni. 😦 A media-s linkeket láttam, hogy nem működnek, kivéve itt a hozzászólásban a végén. Azokat kezdtem el leszedni. Köszönöm, hogy ha újra felrakod a részeit, remélem sikerül. 🙂


 57. Szia!

  Rapidhoz nem kell regisztrálni.
  Amikor bejön az oldal, válaszd a középső lehetőséget: “Save file to your computer – Download”.
  Erre felugrik egy ablak (időnként nem): válaszd a “Free download”-ot. 😉

  Mostanában nem volt időm töltögetni (mediafire), de majd folytatom.


 58. Sziasztok!
  Köszönöm a feltöltött részeket, viszont a 19. rész nem letölthető :S


 59. Szia Gabi!

  Most próbáld meg! 😉


 60. Kibou: köszönöm, sikerül már 🙂


 61. Szia! Örülök, hogy felraktad a mediafire-re. A többi részt is fel tudnád rakni? Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Előre is köszönöm!!!


 62. Upsz, Cavingtont nekem! Vagy mi is a trendi változata? Ginkgo biloba? 😀 Mindegy, felkerül a karácsonyi kívánságlistára, mert ez nem állapot.
  Megígérem, aztán elfelejtem. 😦
  Most megint megpróbálom, türelmet kérek hozzá!
  A 14-es fel is került gyorsan. 😉


 63. Na, most meglepően gyorsan ment. Jó filmezést! 😉
  Remélem, most jóóóó sokáig nem lesz probléma a fájlokkal.


 64. Köszönöm szépen!!!!!!


 65. Szia!
  Nagyon szépen köszönöm a feliratokat és a videókat. Olyan kérdésem lene hogy én bénáztam e el valamit a letöltéskor, mert az 5.rész felénél egy részt átugrik és a felirat is csúszik utána. Előre is köszönöm a választ. 🙂 További szép estét!


 66. Szia! Megint én 🙂 A 13.részig tudtam letölteni, utána már törölték a linkeket. Tudom nagyon nagy kérés de ha lesz időd feltöltenéd újra? Légysz, légyszi… 🙂 Láttam a dátumnál hogy nem is olyan régen lett újra feltöltve, (a frissek teljes címmel lettek feltöltve, lehet ezért törölték is őket). Annyira jó lenne végignézni a sorit légyszi valahogy segítsen valaki…nagyon szépen kérem és köszi bármilyen segítséget 🙂


 67. Szia!

  Te vagy az első, aki jelezte a problémát (az 5. résszel kapcsolatban). Ez csak azért vicces, mert azóta, hogy újra felkerültek a fájlok, több, mint 300-szor töltötték le. :S

  Kyrie ismételt segítségével felkerült a megfelelő videó. A rapid linkek között találod.

  A mediafire linkeket nem tudom megújítani. Arra nincs kapacitásom. Akárhogy teszem fel, törlik a linkeket (rövidített névvel is). Túl idegőrlő játék.
  Remélem, megérted!

  Rapidhare-en továbbra is elérhető minden fájl.


 68. Szia!
  Köszi a választ. Rapidról lejött az 5.rész most már jól 🙂 Meg a többit is le tudtam tölteni.
  Szép estét! 🙂


 69. Szia Kibou!

  Én is abba a problémába futottam bele,mint alezka0117. A mf linkről olyan rész jön le, mintha kivágtak volna belőle egy darabot. Tudom, hogy a technika ördöge a legváratlanabb helyen üti fel a fejét. Viszont a rapidshare link nálam halott. Nekem az írja, hogy nem elérhető a file. Ha egy kis segítséget kaphatnék. Előre is köszi


 70. Szia!

  A Mediafire kitiltott a saját accountomból. Se javítani, de még törölni sem tudom a fájlokat, ezért van ott még mindig a rossz videó.
  Csak azért nem szedtem ki a mappa linkjét a hozzászólások közül, mert akkor a többi részt sem tudnátok onnan elérni.

  A rapidshare nekem viszont működik.
  Ha készítesz magadnak egy ingyenes accountot, akkor valószínűleg te is hozzáférsz.


 71. Ez nekem is eszembe jutott, de megvártam egy szakértő véleményét. Nagyon szépen köszönöm a segítséged.


 72. Köszönöm a sorozat fordítását.. Most nézem másodjára ezt a remek sorozatot.. Nagyon nagyon szeretem… Köszönöm hogy magyarul nézhetem.. 😀

  Szeretném megkérdezni hogy van-e lehetőség arra hogy az 5. részt újra feltöltenétek (nem tudom megvan-e még a dvd amiről leszedtétek a raw-ot és erre van-e lehetőség), mert vannak jelenetek amik átugranak.. videóhiba van benne.. Így a feliratot is oda kellett időzíteni ahol ugrott a videó.. Ami nem is gond.. csak ha van rá lehetőség akkor gondoltam megkérdezem.. Bocsánat hogy ilyennel zavarok..

  Köszönöm szépen még egyszer a feliratot és a videókat is.. 😀


 73. Szia!

  Örülök, hogy tetszik.
  A választ a kérésedre/kérdésedre pár kommenttel feljebb találod (innen olvasd: 2013. Január 5.).


 74. Értem, köszönöm.. Csak az a baj hogy nekem törölt fájt ír minden rapid-os letöltésnél.. Pedig fent vagyok rapidon.. 😦


 75. Vagyis ezt írja.. Download not available
  Download permission denied by uploader. 😦 Mit lehet ilyenkor tenni??


 76. A válasz továbbra is pár kommenttel feljebb. Alulról (most már) a 6.
  Hadd ne ismételjem már magam minden egyes alkalommal! 😉


 77. Oké.. Jól van.. Bocsánat.. és Köszönöm..


 78. Olvastam és is de nekem van account-om és mégsem engedi, csak ezért kérdeztem hogy mit lehet tenni.. Bocsánat hogy zavartalak..


 79. Más tippem nincs. Nekem letölthető, még akkor is, ha nem azzal az accounttal vagyok belépve, amelyikkel feltöltöttem.


 80. Hát akkor nem tudom mi lehet a baj.. Pedig nagyon szeretném letölteni.. Most akkor nem tudom mit csináljak vele.. 😦 Azért köszönöm..


 81. Próbáld esetleg más időpontban!
  Nem töltöttél ma már valamit onnan? Lehet, hogy ezért ír ilyen üzenetet.


 82. Nem nem töltöttem róla, és már pár napja próbálom letölteni onnan de mindig ezt írja.. 😦


 83. Most mást ír mint eddig.. ezt írja.. : The download for this file has not been enabled. Only the user who uploaded it, can enable the download option.


 84. Mostmár engedi.. Nem tudom csináltál-e vele valamit, de Köszönöm.. És bocs a zaklatásért.. :D:D:D:D:D


 85. Kedves Kibou! Annyira örülök, hogy a jóvoltotokból (Polleen és te) rátaláltam erre a sorozatra, köszönöm szépen a belefektetett, igényes munkát. Sajnos mire ideértem, a Rapidshare linkek már nem élnek, ami nem lenne olyan hatalmas baj, mert a DVD verzót megleltem máshol, kivéve a zseniálisan “megpiszkált” 5. részt, amihez a magyar felirat igazodik.
  Szerintem többek kérését tolmácsolom: ha a többi részt nem is, ennek az egynek nem tudnád pótolni a feltöltését?
  Nagy örömet okoznál vele!


 86. Nagyon szívesen! 🙂
  És köszönöm, hogy szóltál. Teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy ismét törölték a fájlokat. 😦
  Az 5-öst javítottam, elvileg tölthető, majd megpróbálok a többivel is kezdeni valamit.
  (A hetestől a tizenhatosig nekem mennek a linkek.)


 87. Hű, köszönöm szépen, ez gyors volt! 🙂 Megmondom őszintén, ha nincs lefordítva, lehet, hogy örökre elkerüli a figyelmemet ez a sorozat, pedig nagy kár lett volna, mert bekerült a nagy kedvenceim közé!


 88. Köszi a sorozatot!Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: