h1

Nodame Cantabile – The Final Movement II. – ismét

2010. március 11., csütörtök 22:39

Pár napja felkerült a mozifilm teljes hosszúságú trailere is a netre. A tovább mögött megnézhetitek. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a moziban a “magyar” kislánnyal is megismerkedhetünk majd. 😀
Megtekintés továbbra is csak saját felelősségre! 😉

Ha valamilyen oknál fogva eltávolítanák a youtube-ról, akkor a lenti helyett ITT lehet megsasolni.

video credit: anemmagic

10 hozzászólás

  1. Köszi, hogy feltetted! 🙂
    Nagyon kíváncsi vagyok már a mozifilmre, mert amiben Nodame van, azt nem szabad kihagyni! 😀 😀 😀


  2. Milyen magyar kislánnyal?


  3. Egy mellékszereplő, aki a manga szerint Nodáék házában lakik és a többiekhez hasonlóan szintén a konzervatóriumon tanul. Yadovikának hívják, de a lengyelesen (?) hangzó neve ellenére a mangában magyarnak nevezik.
    ITT bukkan fel a mangában először.


  4. 🙂 Én is alig várom!


  5. A rövidebb promót mintha láttam volna youtube-on angol felirattal vagy egy hete, de ezt még nem. 🙂 Köszi! Mondjuk a szöveg nélkül is elég kifejezőek a képsorok.

    Már tűkön ülök, pedig még várhatunk jó sokat, hogy megjelenjenek dvd-n. :S

    /Spoilerszerűség, annak aki nem olvasta a mangát: Ne olvass tovább!/

    Múltkor azon gondolkoztam, hogy vajon mennyi esély van rá, hogy “romantikusabb” vége lesz a filmnek, mint a mangának? Én nem bánnám, ha a végét picit feltupíroznák románc téren. 🙂 Lehet, hogy tévedek és elrontaná. (Nem hiszem!^^)

    Na ennyi voltam. Köszönet a videóért! 🙂


  6. Én is sokat agyaltam ezen. 🙂 Egy valami biztos, hogy ha nem is változtatnak a történeten, szerintem akkor is romantikusabb lesz a megvalósítás, mint a mangánál. Elég csak ránézni a férfi főszereplőre. Sokkalta több érzelem játszik az arcán, mint amit a manga vagy anime Chiaki valaha is “produkálni” tudott. Szerintem már ez is megteszi majd a kívánt hatást.

    Egyébként új infó: a YESASIA szerint az első DVD várhatóan június 4-én érkezik! 😀

    Ó, és üdv az oldalon! 🙂


  7. Ez a megjelenési dátum remek hír. 🙂 Hátha feliratozódik is még nyáron. A férfi főszereplővel kapcsolatban pedig teljesen egyetértek (persze a Nodát alakító nőszemély alapból remek választás, látszik, hogy úszkál a szerepben:). Az eddig tapasztalat alapján a live-action+ a 2 special rész maga volt a zene (talán ezért ragadott annyira magával), remélem a 2 új film is ilyen jól megszerkesztett kis csoda lesz és akkor nem lesz okunk a panaszra. Ragadjon magával és punktum. 🙂
    Örülök, hogy itt lehetek,mert így ha valami az én figyelmemet el is kerüli, itt rátalálhatok.


  8. *Ó pardon, helyesbítek kimaradt egy is: …a Nodát alakító nőszemély is alapból remek választás…


  9. Nemrég fejezték be a sars fansubosok (angol felirat) a Final movement 1. részét (ugyan dvd még nem jött ki belőle de tévében leadták az áprilisban moziba kerülő 2. film előtt), az előbb néztem meg és totál depresszióba estem. 🙂 Na nem a film minősége, hanem a befejező képsorok hangulata miatt.

    Inkább Chiaki központú volt ez az első rész és ha így folytatódik a megszokott sorminta akkor a 2. filmben meg sok-sok Nodát kapunk, meg remélem hogy az alap melankólia mellett még több Nodás poént és pillanatot is. 🙂 Már alig várom, hogy megfacsarja a szívem a két önfejű főszereplő nem mindennapi kapcsolata. Lehet, hogy a hangulatomnak jobbat tett volna ha megvárom míg kijön a második film is, mert így az érzelmi hullámvasút legmélyén, agónia és szenvedés közepette hagyták a készítők az én Nodamémat, és mivel vele azonosulok legkönnyebben és legszívesebben a karakterek közül, így engem is. 🙂 Csalódás nem ért és jól is szórakoztam, mindenkinek csak ajánlani tudom a mostani mozit, a következőt, no meg az eddigi élőszereplős szériákat is.

    Alig várom, hogy láthassam a mozivászonra adaptált verzió befejezését is az egyik kedvenc animémnek/mangámnak, de addig is vár rám egy államvizsga meg utána a nagybetűs élet. Aztán, ha a következő filmet is meglestem, biztos hogy leírom a véleményem ide, sok sikert az életben addig is mindenkinek, további jó anime/manga/jdrama függést kívánok mindenkinek. 🙂


  10. Először is, Kína, Tajvan, Japán és Korea egész éves össztermését kívánom az államvizsgádhoz! 🙂
    Remélem, úgy sikerül majd, ahogy szeretnéd.

    Másodszor, köszi a beszámolót! Én is megnéztem már a filmet, de csak raw változatban. Szerintem nagyon zavaróak voltak a pluszként betett Stresemannos jelenetek, valahogy nehezen követhetővé tették a fimet (elvileg a moziban leadott változatban ezek nem szerepelnek).

    Éppen ezért asszem’ már kibírom azt a pár hetet, amíg kijön a DVD-hez is a felirat és csak akkor nézem újra (remélem, majd 5.1-es release-t készítenek belőle, úgy lenne az igazi).

    Összességében nekem is tetszett a film és borzasztó, hogy még egy jó fél évet kell várnunk arra, hogy a másodikat is megnézhessük, hisz most jön még a java!

    🙂



Hozzászólás